BONIFICACIONS PER LA FORMACIÓ

 

Des de Cervera & Gonfaus sabem que la FORMACIO és bàsica per al CREIXEMENT de la seva empresa i, ara que ja estem immersos en l’últim trimestre de l’any, és moment de tancar les accions del pla formatiu.

Com bé sap, les empreses que cotitzen per la contingència de Formació Professional a la Seguretat Social, tenen dret a disposar d’un crèdit anual per bonificar la formació dels seus treballadors, a càrrec de la Fundación Tripartita para el Empleo.

En cas de no utilitzar el crèdit dins del període de vigència (any en curs), no podrà ser utilitzat l’any següent; l’empresa no ho pot acumular, és a dir, l’empresa perd la quantitat destinada a formació.

Des d’aquí li proposem RECUPERAR els diners aportats, invertint-los en oferir la millor formació per al seu personal, una inversió rendible en motivació i competitivitat.

Com a entitat organitzadora l’informarem del crèdit formatiu del qual disposa la seva empresa i ens ocuparem del disseny, planificació, impartició (en alguns casos)  i gestió dels plans formatius adaptats a les necessitats presents i futures de la seva organització.

Aprofiti-ho i millori la seva competència professional i la dels seus col·laboradors. Bonifiqui les seves formacions utilitzant els crèdits a la formació de la seva empresa.

No perdi els diners dels que disposa. Fins el 100% del cost pot ser gratuït!

Per ampliar aquesta informació podeu contactar amb Ester Morillas, al telèfon 93-872.27.38 o bé al mail emorillas@cigassociats.com.