OBLIGACIÓ AUTÒNOMS

Segons la circular rebuda de la Tresoreria General de la Seguretat Social, a partir d’aquest any s’ obliga a totes les persones incloses al col·lectiu de treballadors per compte propi (autònoms) a incorporar-se al sistema de la Seguretat Social (Sistema RED).

Aquest fet, implica la obligatorietat a donar-se d’ alta i rebre de manera telemàtica totes les notificacions que provinguin de la Tresoreria, eliminant, d’ aquesta manera qualsevol notificació en paper.

 

Per tant des de la Tresoreria aconsellen la realització dels següents tràmits:

1.- Disposar de CERTIFICAT DIGITAL persona física (no societats) o bé el registre en ‘Cl@ve’ i activació de la seva contrasenya; o l’aportació de la contrasenya del DNI electrònic per tal de poder rebre correctament els avisos de les notificacions.

i/o

2.- Assignació a l’ autorització RED de Cervera i Gonfaus per tal que siguem nosaltres qui realitzi la gestió de control, seguiment i recepció d’ aquestes notificacions.

 

És per aquest motiu que en cas de no tenir certificat digital, contacti amb nosaltres i l’informarem i ajudarem a complir amb aquesta obligatorietat.