Àrea / Estratègia empresarial

area_estrategia_v2

Què és?

És un servei d’anàlisi i diagnosi de negocis en funcionament sota un model actual, en el que la seva rendibilitat no és suficient i per tant cal millorar-la. La diagnosi també pretén determinar una visió del futur del sector del negoci, i prendre decisions presents anticipant problemes futurs.

Per altra banda, aquest servei de consultoria empresarial, també pretén gestionar el present conjuntament amb la direcció de l’empresa a fi posar les línies principals d’actuació i l’ajut a la seva execució.

Per qui?

Per directius de PIMES amb dificultats actuals, tant de model de negoci com financeres, que cerquin noves solucions per enfocar el futur del seu negoci, però sobretot gestionant-ne el present.

 

Quin és el benefici? 

Els principals beneficis pel client receptor d’aquest servei són:

 

  • Disposar d’una visió externa no viciada i que es preocupi del “no dia a dia” per canviar allò que no val. Millorar la rendibilitat a curt i a mig termini.
  • Disposar d’un recolzament de professionals en els diferents àrees de gestió, que coneixen i entenen la cultura de l’empresa, i que es troben alienats amb la direcció, a fi d’acompanyar i poder prendre les decisions claus del recent i futur del negoci.