Qui som

textura_cig

 

C&G és un despatx professional format per un ampli equip humà de especialistes en diferents àmbits, orientat a oferir assessorament i externalització de serveis a persones i empreses.

 

La nostra Missió

La nostra missió es la d’aportar solucions i millores de valor a persones i negocis a través de la prestació de serveis professionals en els àmbits econòmic, financer, jurídic i legal.

Per altra banda, també és la nostra missió, la d’aportar i traslladar el coneixement, ja sigui als nostres clients i no clients, als nostres col·laboradors, i a tota persona en el decurs de la nostra relació professional.

 

Relació amb els nostres clients

Oferim als nostres clients un tracte personalitzat, directe i proper, prestat tot ell per especialistes en cada una de les diferents àrees d’actuació.

Execució i supervisió de processos complerts.

Millors pràctiques específiques recolzades per eines i noves tecnologies.

L’atenció i la dedicació al client, així com la millora constant van marcar des d’un inici els objectius d’aquest despatx, que any rere any ens ha permès guanyar la confiança dels nostres clients i consolidar-nos com una firma de garantia.

 

Història

Fundada al 1996 per Santiago Cervera Serrat i Robert Gonfaus Font, ubicada al Passeig Pere III, 22 de Manresa oferint serveis jurídics i econòmics.

L’any 1999 ens traslladem a unes noves instal·lacions al Carrer Sant Joan Baptista de la Salle, 17 de Manresa, a on s’amplien els serveis professionals en noves especialitzacions en l’àmbit jurídic, ajuts a les empreses i la consolidació de la gestió integral de negocis.

L’any 2003 davant del creixement de la firma, C&G adquireix unes noves instal·lacions i es trasllada a l’actual ubicació del carrer Carrió, 31 ampliant el seu equip humà .

 

Filosofia

Compliment nivells de servei pactats

Ens comprometem amb els nostres clients a poder establir uns nivells de qualitat en els serveis que portem a terme amb la finalitat que en cas de no quedar satisfets repercuteixi en els nostres honoraris.

Orientació a resultats

Ens centrem en els resultats de la nostra feina i traslladem aquest valor als nostres col·laboradors per aplicar-ho ens els serveis que oferim.

Satisfacció del client

Tenim com a objectiu bàsic que el client quedi satisfet en tots els serveis que li posem a l’abast i així faci ús de la resta dels nostres serveis.