Serveis / Gestió de despatxos mèdics

gestio-despatxos-medics_v2

Què és?

És un servei d’assessorament i gestió per centres privats mèdics. Aquest assessorament i gestió es basa amb un programa software de gestió especialitzat en el sector (PROMED), i fet per especialistes amb molts anys d’experiència en el sector mèdic.

L’assessorament i la gestió pretén millorar i fer molt més eficient els circuïts tant de la pròpia gestió dels llicenciats com de la resta del personal administratiu.

Finalment, també servirà com una eina d’anàlisi per donar als directius d’aquest centres mèdics, la informació necessària per poder prendre decisions sobre el seu negoci, i millorar-ne la rendibilitat

Per qui?

Per les persones que dirigeixen centres privats dedicats a totes les especialitzats mèdiques, entre elles, centres ginecològics, de trauma, dentals, i d’altres especialitats.

Quin és el benefici? 

Els principals beneficis pel client receptor d’aquest servei són:

  • Disposar d’una eina informàtica al núvol en la que els professionals i personal administratiu podrà gestionar de forma molt més eficient la seva feina, donant valor als seus pacients.
  • Gestionar, millorant la rendibilitat del centre, tots aquells circuïts i processos administratius que fins a les hores són mecànics, amb molt de paper, i amb poca o gens capacitat d’anàlisi.
  • Donar eines per obtenir informació clau del negoci i poder a través d’un seguiment periòdic, prendre decisions que persegueixin l’eficiència.

 

Vols més informació?