Covid 19: Noves mesures a partir del 8 de Febrer

Les noves restriccions que s’han publicat al DOGC,  la resolució que modifica algunes de les restriccions vigents. La principal novetat és que la mobilitat passarà a ser comarcal.

Les mesures entren en vigor el dilluns 8 de febrer i s’allarguen dues setmanes, fins al 21 de febrer.

Resum de les novetats

  1. Mobilitat: el confinament serà de perímetre comarcal, i no municipal com fins ara.
  2. Restauració: s’amplien els horaris d’obertura. Tant les terrasses com a l’interior, podran obrir de 7:30h a 10:30h i de 13h a 16:30h. En la resta d’horaris, poden seguir funcionant per a recollida o per a lliurament a domicili.
  3. Llibreries: podran obrir el cap de setmana.
  4. Universitats: la docència universitària teòrica seguirà en format virtual, a excepció del primer curs, en què es podrà reprendre parcialment l’activitat presencial.
  5. Àmbit esportiu: els equipaments en espais tancats podran obrir amb aforament al 30% i amb activitats grupals limitades a 6 persones i amb ús obligatori de mascareta. Els espais esportius a l’aire lliure romanen oberts amb un aforament del 50% i control d’accés. Es podran reprendre les competicions que donen accés a categories estatals, internacionals i professionals.
  6. Es manté el 30% de l’aforament pel petit comerç, que ha de romandre tancat el cap de setmana; també seguiran tancats els centres comercials i els establiments de centres comercials de més de 400 m2.
  7. Pel que fa a les activitats culturals, museus, biblioteques i sales d’exposicions continuen oberts a la meitat del seu aforament.

Adjunten el document del DOGC (RESOLUCIÓ SLT/275/2021) i la infografia amb les noves mesures. 

Si teniu algun dubte, restem a la vostra disposició. 

DOGC MESURES 8 DE FEBRER

infografia mesures-8-febrer-catalunya-2021