Pla Digitalització PiMES i Teletreball

El Govern ha aprovat el “Plan Acelera PYME” en el marc del Reial Decret-Llei 8/2020, de 17 de març, per les mesures econòmiques urgents de la crisis del COVID-19 publicades al BOE.

El Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital iniciarà amb col·laboració amb el sector privat de suport de PiMES un conjunt d’iniciatives per accelerar el procés de digitalització. El Govern ha aprovat una línia de crèdit ICO (Instituto de Crédito Oficial) pels pròxims dos anys per valor de 200.000.000 d’euros destinats a la implementació de la Digitalització i Teletreball a les PiMES.

Existeixen diferents tràmits que es realitzaran a través de l’entitat red.es:

  • S’ha creat un portal Acelera PYME a la web es per informar a les petites i mitjanes empreses de tots els recursos que poden sol·licitar.
  • La creació del programa Acelera PYME – Talento realitza una col·laboració amb diverses Cambres de Comerç per poder reforçar les eines necessàries per la digitalització de les empreses.

 

https://www.ciset.es/publicaciones/noticias/747-plan-acelera-digitalizacion

https://www.elespanol.com/invertia/empresas/tecnologia/20200318/gobierno-aprueba-millones-digitalizacion-pymes-teletrabajo/475702998_0.html

 

 

Si està interessat,  o desitja realitzar alguna consulta sobre aquest tema, contacti amb nosaltres a través del 93.872.27.38 o de l’adreça cig@cigassociats.com.