Programa Kit Digital

Objecte:

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital. Això es farà a través de diferents paquets bàsics de digitalització, denominats paquets DTK.

Beneficiaris:

El programa va orientat a les necessitats de les petites empreses, microempreses i autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Actuacions subvencionables:

  • Màrqueting digital: desenvolupament de webs i apps; presència digital; servei d’allotjament, posicionament i canals de màrqueting digital, desenvolupament de catàlegs de productes, solucions de gestió i anàlisi de clients (CRM), entre d’altres.
  • Comerç electrònic: terminals de punt de venda, capacitats de comerç electrònic, etc.
  • Administració de l’empresa digital: aplicacions per a la digitalització i automatització de processos de negocis, sistemes de planificació de recursos empresarials (ERP), factura electrònica, integració amb l’administració electrònica i signatura digital, lloc de treball digital, emmagatzematge i back-up, ciberseguretat, etc.
  • Altres: qualsevol altre paquet de solucions de digitalització desenvolupades pels distribuïdors de solucions.

Quantia de l’ajut: (A determinar a la convocatòria)

El programa compta amb una dotació global de 3.000 milions d’euros finançats amb els fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

L’ajut consisteix en un bo digital amb una quantia econòmica, de 12.000€ màxim, perquè s’administri escollint una o diverses solucions digitals de les ofertes pels agents digitalitzadors que desenvolupin els serveis del catàleg.

Límits màxims d’ajut: (Informació subjecta a l’aprovació de les bases reguladores)

Segment Import “bonus digital”
Petites empreses d’entre 10 i 49 treballadors 12.000 €
Petites empreses o microempreses d’entre 3 i 9 treballadors 6.000 €
Petites empreses o microempreses d’entre 1 i 3 treballadors 2.000 €

 

Categories de solucions digitals:

Característiques:

  • Procediment de concessió: Concurrència no competitiva (ordre d’entrada).
  • Ajut subjecte al règim de minimis.
  • Efecte incentivador.

Termini de sol·licitud: 

Segment l (petites empreses d’entre 10 i menys de 50 empleats): Del 15 de març de 2022 a les 11:00 hores fins el 15 de setembre de 2022 a las 11:00 hores, o fins esgotar el pressupost disponible.

Si necessita assessorament en relació a aquesta matèria pot contactar amb el nostre departament d’ajuts: sboixadera@inigest.com