C&G rep un ajut per incorporar indicadors de circularitat al programa BISIO

 Des de CERVERA & GONFAUS ASSOCIATS, S.L.P. hem rebut concessió d’ajut per part de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) per portar a terme el projecte QUADRE DE COMANDAMENT INTEGRAL PER EMPRESES AMB INDICADORS DE CIRCULARITAT– ECO·QC”

dins de la Línia d’Ajuts per a projectes de foment de l’economia circular 2019.

Resolució TES/1711/2019.

Amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya

En l’última convocatòria d’ajuts a projectes de foment de l’economia circular, l’Agència de Residus de Catalunya ha donat suport al projecte de creació d’un Quadre de comandament integral per empreses amb indicadors de circularitat.

El projecte sorgeix de l’aliança d’OICOSCervera i Gonfaus i s’enfoca en l’ecodisseny de BISIO, un novedós software que permet a les empreses entendre i avaluar el seu negoci per poder prendre les millors decisions.

Un dels punts forts de es la seva capacitat per recopilar dades de diferents fonts i representar-les, en temps gairebé real, en forma visual i sintètica mitjançant un panell Power-BI dissenyat especialment per l’empresa.

 

Però probablement la fortalesa principal del software és justament l’equip de consultors que el sustenta, doncs l’eina es personalitza per poder obtenir sempre les variables que interessen i la informació que realment importa, per poder analitzar millor la realitat i prendre les millors decisions.  És en aquest punt on el projecte encaixa, doncs pretén afegir una nova dimensió a BISIO per aportar-li almenys 25 indicadors de circularitat englobats almenys en 4 camps (p.ex. matèria primera, gestió de residus, energia, aigua), tenint en compte totes les tendències actuals, les normes internacionals, la seva aplicabilitat i les dades disponibles en la majoria de pime.

Malgrat el projecte està pensat per qualsevol tipus d’empresa, s’enfoca específicament a la pime manufacturera del sector metall, fusta i tèxtil, on es preveu realitzar almenys  3 proves pilot.

Amb la col.laborció de l’empresa OICOS, en aquest projecte s’ha treballat per crear una innovador base de dades de millores ambientals i de circularitat per les empreses que pugui incorporar-se al software per poder generar propostes automàticament.

T’interessa? Vols saber més? T’agradaria una demo de BISIO formar part de la prova pilot? Contacta en nosaltres i t’informarem.